ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://www.zasobynauki.pl/zasoby/30019

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/30019

Typ zasobu: artykuł, rozdział

Polska Ustawa o dozorze nad artykułami żywności i przedmiotami użytku

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Polska Ustawa o dozorze nad artykułami żywności i przedmiotami użytku
Osoby Autorzy: Leonard Bier
Partner: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Opis Założenia, treść i znaczenie Ustawy o dozorze nad artykułami żywności i przedmiotami użytku z 22 marca 1928 r. (Polski)
Opis w innym języku: Changes in food safety and consumer protection legislature in force in Poland as of 1928. (Angielski)
Słowa kluczowe "kontrola jakości żywności"@pl, "Analysis, Food Safety"@en, "safety of food"@en, "Food safety"@en, "ochrona konsumenta"@pl, "consumer protection"@en, "legislature"@en, "ustawodawstwo"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: artykuł, rozdział
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk o zdrowiu (2011)
Grupa docelowa: naukowcy, studenci, ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Tytuł źródła: Zdrowie
Numeracja: R. 43 Nr 6
Miejsce wydania: Warszawa
Wydawca: wydawca nieznany
Czas wydania: 1928
Od strony: 270
Do strony: 277
Język zasobu: Polski
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Jonko
Data udostępnienia: 16-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Kolekcja e-Biblio UMW

Cytowanie

Skopiowano

Leonard Bier. Polska Ustawa o dozorze nad artykułami żywności i przedmiotami użytku. [artykuł, rozdział] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

O dyecie szpitalnej ze szczególnem uwzględnieniem dyety szpitala fabrycznego w Zawierciu

Józef Brzeziński, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk o zdrowiu (2011)

Food quality and safety

Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Hydrogeologia z podstawami geologii

Jerzy Kowalski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk technicznych / górnictwo i geologia inżynierska (2011)

Safety in food production chain

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Rola samorządów miejskich w dziedzinie sanitarnej ze stanowiska prawodawstwa sanitarnego

Bohdan Ostromęcki, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk o zdrowiu (2011)

Zobacz więcej