REPORT A PROBLEM
LINKS
Resource link (short)
http://www.zasobynauki.pl/zasoby/33162Resource link (repository)
https://id.e-science.pl/records/33162Resource metadata
Title |
Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band |
---|---|
Persons |
Authors:
Paul Lindner
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
Description |
Atlas zawiera mikroskopowe obrazy mikroorganizmów odpowiedzialnych za fermentację. (Polish) Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Keywords | "Przemysł fermentacyjny"@pl, "Mikroorganizmy"@pl, "Drożdże"@pl, "Bakterie"@pl, "Technologia fermentacji"@pl |
Classification |
Resource type:
book Scientific discipline: dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011) Destination group: general public Harmful content: No |
Characteristics |
Place of publication: Berlin
Publisher: Verlagsbuchhandlung Paul Parey Time of publication: 1928 Number of pages: 158 Resource language: German Resource temporal coverage: 1. poł. XX w. |
External links | |
License | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Technical information |
Submitter: Barbara Barańska-Malinowska Availability date: 07-05-2019 |
Collections | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Citation
Paul Lindner. Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.
Similar resources
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 10 (1) 2011
journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Bacterienkunde und pathologische Mikroskopie für Thierärzte und Studirende der Thiermedicin : nach Cursusvorträgen
Theodor Kitt, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien
Oskar Emmerling, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007
journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Erster Band
Paul Lindner, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Wilhelm Henneberg, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)