REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/33162

Resource type: book

Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band

View

Resource metadata

Title Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band
Persons Authors: Paul Lindner
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Atlas zawiera mikroskopowe obrazy mikroorganizmów odpowiedzialnych za fermentację. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "Przemysł fermentacyjny"@pl, "Mikroorganizmy"@pl, "Drożdże"@pl, "Bakterie"@pl, "Technologia fermentacji"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Berlin
Publisher: Verlagsbuchhandlung Paul Parey
Time of publication: 1928
Number of pages: 158
Resource language: German
Resource temporal coverage: 1. poł. XX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Barbara Barańska-Malinowska
Availability date: 07-05-2019
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Paul Lindner. Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 10 (1) 2011

journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007

journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

See more